Rodiče to znají, ať je voda teplá či studená, děti do ní musejí....máme pro Vás nabídku, kvalitních a hřejivých dětských županů naší české výroby, které děti po pořádné koupačce zahřejí, tak ať nejsou nachlazené.
Novinky
31.03.2022
Jarní dětské overálky na procházky
Jaro a sluníčko přichází a bude čas vyměnit dětské zimní oblečení za jarní, tak ať se nám děti nezapotí a následně nejsou nemocné.Máme pro Vás připrav... číst celé
07.02.2022
NOVĚ NA INSTAGRAMU!
@detskysvet_fulnek číst celé
11.01.2022
Dětské cestovní skládací vaničky, poslední kusy ve starých cenách
Vážení zákazníci, velké zdražení již klepe na dveře i v dětských cestovních skládacích vaničkách, kde máme poslední kusy ve starých cenách. Nové zbož... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek a akcí
Jsme na facebooku

NOVĚ NA INSTAGRAMU!

NÁŠ INSTAGRAM

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Radek Šebesta Dětský svět, se sídlem Kostelní 109 Fulnek, IČ 60790661, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Ověřený zákazník

Musím napsat, že ochota a srdečné jednání mě mile překvapilo a já ještě jednou mockrát děkuji za vše.
 
Pro:
Velmi vstřícné jednání, ochota a rychlé ušití požadovaných výrobků.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, nemáte vůbec zač a moc děkujeme, budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 

Ověřený zákazník

Naprosto skvělý přístup obchodu k mým požadavkům šití na míru. Objednávka dorazila krásně zabalená v perfektním provedení...vřele doporučuji všem!!! :)
 
Pro:
Perfektní komunikace, vřelý a profesionální přístup.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste spokojená a budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 
 

Kde nás najdete

Adresa

Dětský svět

Kostelní 109

742 45 Fulnek

   

Kontakty
Dětský svět Fulnek
Romana Šebestová
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz