Rodiče to znají, ať je voda teplá či studená, děti do ní musejí....máme pro Vás nabídku, kvalitních a hřejivých dětských županů naší české výroby, které děti po pořádné koupačce zahřejí, tak ať nejsou nachlazené.
Novinky
31.03.2022
Jarní dětské overálky na procházky
Jaro a sluníčko přichází a bude čas vyměnit dětské zimní oblečení za jarní, tak ať se nám děti nezapotí a následně nejsou nemocné.Máme pro Vás připrav... číst celé
07.02.2022
NOVĚ NA INSTAGRAMU!
@detskysvet_fulnek číst celé
11.01.2022
Dětské cestovní skládací vaničky, poslední kusy ve starých cenách
Vážení zákazníci, velké zdražení již klepe na dveře i v dětských cestovních skládacích vaničkách, kde máme poslední kusy ve starých cenách. Nové zbož... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek a akcí
Jsme na facebooku

NOVĚ NA INSTAGRAMU!

NÁŠ INSTAGRAM

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Dětský svět, Radek Šebesta, se sídlem Kostelní 109 Fulnek, IČ 60790661, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Radkem Šebestou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o Modletice 135 Říčany u Prahy 25101

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese baby.tex@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.eshop-detskysvet.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Ověřený zákazník

Musím napsat, že ochota a srdečné jednání mě mile překvapilo a já ještě jednou mockrát děkuji za vše.
 
Pro:
Velmi vstřícné jednání, ochota a rychlé ušití požadovaných výrobků.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, nemáte vůbec zač a moc děkujeme, budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 

Ověřený zákazník

Naprosto skvělý přístup obchodu k mým požadavkům šití na míru. Objednávka dorazila krásně zabalená v perfektním provedení...vřele doporučuji všem!!! :)
 
Pro:
Perfektní komunikace, vřelý a profesionální přístup.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste spokojená a budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 
 

Kde nás najdete

Adresa

Dětský svět

Kostelní 109

742 45 Fulnek

   

Kontakty
Dětský svět Fulnek
Romana Šebestová
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz